Over ons

In 1977 heeft Teun Keij Aannemersbedrijf Keij opgericht. In Januari 2015 heeft hij het stokje overgedragen aan zijn zoon Chiel Keij. Chiel is van jongs af aan al betrokken bij het bouwbedrijf. Nadat hij op zijn 21e zijn HBO-opleiding Bouwkunde heeft afgerond, is hij in het aannemersbedrijf gaan werken. Teun blijft met al zijn ervaring (op de achtergrond) bij het werk betrokken.
Met een frisse blik wordt de bedrijfsvoering vanaf de werf aan de Garststraat 5 in Maurik voortgezet. Hier hebben wij alle middelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden beschikbaar, waaronder een volledige machinale houtbewerking voor maatwerk houtproducten zoals bijvoorbeeld (monumentale) kozijnen, trappen en balustrades.

Onze werkwijze is zeer flexibel, waarbij wij in nauw overleg met de klant een project aangaan. We houden hierbij rekening met de wensen van de klant, ook als die gedurende het bouwproces veranderen. Een beleving van ruimte en lichtval is nu eenmaal moeilijk weer te geven op papier. Door mee te denken en onze flexibele instelling is een ontwerp dan altijd aan te passen naar de wensen van de klant.

Wij hebben inmiddels al meer dan 70 vrijstaande woningen in de regio gebouwd, waarbij wij een goed team van vaste onderaannemers en specialisten inzetten.
Garststraat 5 - 4021 AB Maurik - Tel. 0344-692223 - info@aannemersbedrijfkeij.nl